Mariji Celcer v življenju ni bilo postlano z rožicami!

Mariji Celcer v življenju ni bilo postlano z rožicami! (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
30. 10. 2017

Marija Celcer, najstarejša udeleženka šova The Biggest Loser Slovenija, je odšla domov vedoč, da bo doma nadaljevala pot do vitkejše postave in nato tudi našla prijatelja, s katerim bosta odšla na kakšen izlet ter se imela lepo.

V življenju ji ni bilo postlano z rožicami, a po koncu zveze v zunajzakonski skupnosti s prejšnjim partnerjem je prepričana, da ji bo zdaj uspelo. Ne ozira se nazaj.

"Kar je bilo, je bilo, nikogar ne krivim za to, da sem prekomerno posegala po hrani in posledično pridobila telesno težo. Imam sina, snaho in vnuka, na katere sem zelo ponosna. Zadala sem si cilj, da bom shujšala."

Povrnila se ji je tudi volja do druženja z ljudmi, ki jo je v preteklosti izgubila. Če bo našla prijatelja, bo z njim lepo in spoštljivo preživljala dneve v bodoče. Gospe Mariji tudi mi privoščimo, da najde moškega, ki jo bo spoštoval in cenil.

Besedilo: Aleš-Rod \\ Foto: arhiv Planet TV

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri