Marija Šestak razkrila spol otroka in celo ime!

Vir: Story
26. 7. 2013

Marija Šestak še vedno izgleda fit in je ena od tistih, ki potrjujejo rek, da nosečnost ženske še dodatno polepša. Skupaj s partnerjem Matijo Šestakom se vsak dan bolj veseli trenutka, ko bo, kot pravi, čas za pravo akcijo.

Marija ima rok jeseni, sredi septembra, brez zadržkov pa je tudi razkrila, da pod srcem nosi deklico, ki ji bo ime Tara.

Težav z nosečnostjo ni imela. "Šele zadnje tedne zares čutim, da sem noseča. Počutje je dobro in vse poteka tako, kot mora," je povedala in dodala še, da še vedno prilagojeno trenira v fitnesu in tako vsaj malo vzdržuje formo ter dobro počutje.

Se po porodu vrača na atletske steze?

"Rojstvo otroka prinese najlepše občutke in obremenjenost zaradi rezultatov izgine, kariera ni več na prvem mestu. Športnice postanejo bolj sproščene, kar dobro vpliva na doseganje vrhunskih rezultatov,'' je prepričana Marija.

"Vem, da me čaka težka in zahtevna pot, ampak z dobro organizacijo se da marsikaj narediti. Tudi Snežana Rodić se je po porodu vrnila in uspešno tekmuje. Veliko je mamic v športu, in če bom potrebovala nasvet, vem, da se lahko obrnem na njih."

Več o poteku nosečnosti, nedavnem potovanju in operacijskem posegu, ki ga je prestala v začetku nosečnosti, pa lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 31/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 31/2013

Story Story 31/2013, od 24. 07. 2013