Marijan Novina: Javno grabi za rit

Vir: Nova
11. 1. 2010

Odkar se je Marijan vrnil iz Kmetije slavnih, so ženske za njim znorele! Pošiljajo mu SMS-sporočila s svojimi golimi fotografijami, z natančnimi opisi, kako bi mu obdelale korenjaka, klicarijo pa ga celo mame in mu govorijo, da bi bil on najboljša partija za njihovo 30-letno hčer. Če bi se to zgodilo pred enim letom, bi jim mogoče celo uresničil željo in poseksal njihovo hčer, danes pa ...

Danes pa vsak prejet SMS pokaže svoji punci Petri, s katero si neizmerno zaupata. Še več! Skupaj sta kot rit in srajca in se skoraj nikoli ne ločita. Paparac ju je v ponedeljek popoldne ujel v ljubljanskem nakupovalnem središču. In čeprav so se tisti dan začele razprodaje, sta Citypark zapustila praznih rok. A s tem, kam dati roke, se Marijan ni čisto nič obremenjeval. Takoj ko sta prestopila vrata, je kmet svojo levico zataknil za njen žep in se veselo poigraval z njeno ritko.

»Obnašal se je, kot bi bil najstnik! Od njene ritke se sploh ni ločil in jasno je, da je nor na svojo črnolasko,« nam je zaupal paparac ter še dodal, da sta ga zaljubljenca opazila. »Najbolje od tega pa je, da sta svojo igro takrat začinila še s strastnimi poljubi. Mogoče pa ima Marijan fetiš na to, da ga kdo opazuje med seksom,« je še zaključil.

Priporočamo