Marijan Novina: Tožil bo zaradi izsiljevanja

Vir: Lea
6. 1. 2010

Najbolj priljubljen slavni kmet je mislil, da mu bo v ponedeljek pregorel telefon! Ni bilo njegovega prijatelja ali znanca, ki v Novi ne bi videl premoženja, ki ga ponavadi skriva v hlačah, a sedaj bo to pokazal še na metaforičen način. Odločen je: "Čas je, da grem na sodišče!"

Ni pa ga zmotilo to, kar je objavila Nova, temveč da si je njegove gole fotografije, ki jih je pošiljal neki prijateljici, s katero sta imela razmerje zgolj na seksualni ravni, ogledala vsa Slovenija. In za to krivi izključno eno osebo: njegovo nekdanjo fukfrendico.

"Sedaj, ko sem videl te fotografije, točno vem, za katero osebo gre. Tudi jaz imam fotografije te osebe, ki jih je prodala, ampak nikoli se ne bi spustil na tako nizko raven, da bi jih šel prodajat. Je pa to oseba, ki se pojavlja v našem medijskem prostoru. Z odvetnikom sva se že pozanimala, kaj bova storila, in prvi korak je, da bom šel na sodišče v Novem mestu, od osebe, ki je prodala te fotografije, pa bom zahteval izplačilo odškodnine za povzročeno škodo, pa tudi zaradi izsiljevanja," je povedal Marijan.

Priporočamo