Marijan Smode: Ločitveno krizo prebrodil s Xenio

Marijan Smode: Ločitveno krizo prebrodil s Xenio (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
7. 6. 2012

"Ne, nisem zaljubljen in nisem v nobeni novi zvezi," je koroški kantavtor Marijan Smode zanikal novico, ki se je pojavila glede njegovega prijateljevanja s pevko Xenio.

"Je pa res, da se s Xenio že dolgo poznava in da mi je, ko se mi je porušil svet, ko sva se zdaj že z nekdanjo ženo Betko ločevala, veliko pomagala. Bila je ob meni, ko sem potreboval družbo za izhod iz stiske, v kateri sem se znašel. Lagal bi, če bi rekel, da mi ni bila v vseh pogledih v veliko pomoč, mislim pa, da sem tudi jaz pomagal njej. Skupaj sva posnela tudi pesem Povej mi, ki pa ni bila pisana zanjo oziroma ni povezave z najinim odnosom. Sicer pa se najini pogledi na življenje in glasbo precej razlikujejo, zato nadaljujeva vsak svojo pot. Je pa res, da sva se o tem, da med nama ni neke prave kemije, vsaj jaz menim tako, pogovarjala že takoj, ko sva se po dolgih letih ponovno srečala. Da se torej lahko druživa in prijateljujeva, kaj več pa se iz tega ne more izcimiti," pravi Marijan Smode in dodaja, da drži, da je ločitveno krizo uspešno prebrodil tudi z njeno pomočjo.

In da bo čas, ki ga je preživel v zakonu oziroma z Betko, ostal v njegovem srcu kot spomin na eno od najlepših obdobij njegovega življenja. Da pa je zdaj napočil čas, da nadaljuje življenje in morda spet sreča pravo, nesebično in resnično ljubezen. Z manj, kot je nekoč že imel, se namreč ne more zadovoljiti.

Priporočamo