Marijana Hlebš: V Dubaj po nakupih brez Borisa Cavazze

Vir: Story
24. 12. 2011

Partnerica igralca in režiserja Borisa Cavazze Marijana Hlebš že od malih nog obožuje potovanja in raziskovanje novih krajev in dežel. Tako si je letošnjo jesen vzela nekaj časa zase in sestro Urško, s katero sta obiskali nakupovalni raj - Dubaj.

Marijana nam je zaupala nekaj podrobnosti s potovanja in nobena skrivnost ni, da sta s sestro večino časa preživeli v prestižnih trgovinah svetovnih modnih kreatorjev.

“V Dubaju sem bila tretjič, tokrat s svojo sestro Urško. Navadno grem tja v ženski družbi, saj moški ne bi zdržali neskončnih ur nakupovanja. Dubaj ima vse, kar obožujem - morje, največje nakupovalne centre na svetu in vrhunske klube, kjer se da res kakovostno zabavati. Tokratni obisk je bil nekaj posebnega, saj sva s sestro res uživali in imeli, verjeli ali ne, tudi hotel z lastno plažo, kar je v Dubaju res redkost.”

Vedno urejena Marijana je tudi samo za Story razkrila, da sta moda in nakupovanje njena strast že iz mladosti.

Nemalokrat pa je slišati tudi komentarje, da se je igralec Boris Cavazza ob Marijani popolnoma pomladil, zato smo jo povprašali, ali tudi njemu kdaj svetuje v zvezi z oblačenjem.

“Boris me občasno upravičeno malo ošteje, da z nakupovanjem pretiravam in da tako in tako nič ne potrebujem. Da že imam vse v svoji omari. Večinoma pa se ne vtika v moje nakupe, saj gre za moj denar, ki ga sama zaslužim. Je pa res, da z veseljem prisluhne tudi kakšnemu mojemu dobronamernemu nasvetu pri oblačenju.”

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije osebni arhiv

Več v reviji Story

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story