Marinko Galič in Sašo Udovič pomagata mladim iz socialno ogroženih družin

Marinko Galič in Sašo Udovič (foto: Urša Drofenik) Urša Drofenik
16. 4. 2013

Legendarna nogometaša Marinko Galič in Sašo Udovič sta postala ponosna ambasadorja SiOL POKAL-a in s tem podprla družbeno-odgovorno noto projekta.

Dečkom in deklicam, varovancem Botrstva, bosta namreč v Kranjski Gori popestrila poletne nogometne počitnice. "V čast in veselje mi je, da sva skupaj z Marinkom Galičem ambasadorja SiOL POKAL-a," je povedal Sašo.

Nogometni tabor za varovance Botrstva ZPM Ljubljana Moste–Polje, ki ga bo organiziral Telekom Slovenije v sodelovanju z NZS, je po njegovem mnenju odlična priložnost, da se mladi – tako dečki kot deklice – spoznajo z nogometom. Mogoče prav trening s kakšnim znanim trenerjem ali igralcem rodi novo nogometno zvezdo, ki brez te podpore ne bi bila ustvarjena.

Šport za druženje in zabavo

"Včasih se je mali nogomet veliko igral in veseli me, da SiOL POKAL to malonogometno vzdušje spet oživlja. Gre za super šport, ki nudi tako priložnost za druženje kot zabavo, in prav je, da se v Sloveniji to obuja," je SiOL POKAL pohvalil Udovič.

Če se želite pridružiti SiOL POKAL-u, navijati za svoje favorite, se nepozabno zabavati z družino, prijatelji in sosedi, ter ob tem še pomagati otrokom Botrstva, se pridružite urbani malonogometni evforiji SiOL POKAL-a v vašem kraju.

Termini in lokacije turnirjev so objavljeni na www.siolpokal.si, utrinki s prvih turnirjev pa na www.playboy.si.