Mario Galunič čez noč "dobil" 12 uredništev

Mario Galunič čez noč "dobil" 12 uredništev (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
Vir: Nova
10. 5. 2017

"Odkar sem urednik, imam več skrbi. Dokler sem bil samo voditelj, sem bil, priznam, malo sebičen.

Skrbelo me je le zase in za svojo ekipo. Potem pa sem čez noč dobil 12 uredništev, 12 otrok. Eni so pridni, drugi ne, ampak vse moraš imeti enako rad. Vam povem, da ni lahko," je na vprašanje, kaj je raje: urednik ali voditelj, odgovoril Mario Galunič. Vsi ga poznamo kot zgovornega voditelja, ki je pred kamerami 20 let stal praktično vsak teden.

V oddaji Zajtrk PR'Andreji pa je pokazal, da tudi kot gost ne more iz svoje 'voditeljske' kože. Voditeljici Andreji Jernejčič, piarovki in managerki, ki ima podjetje za piar, javno nastopanje in izobraževanje z lastno blagovno znamko, je namreč že po nekaj minutah pogovora zastavil vprašanje.

"Mislim, da se je to zgodilo prvič, odkar vodim oddajo," je zbranim v studiu dejala Jernejčičeva in dodala, da je zelo vesela, ker se je Galunič v njeni oddaji sprostil in odprl.

"Pogosto me vprašajo, ali pogrešam žaromete. Moj odgovor je: Niti ne. Po drugi strani pa moram priznati, da mi vodenje oddaj oziroma prireditev daje posebno energijo, lahko bi rekel, da sem zadet od vodenja," je med drugim razkril priljubljeni voditelj, ki že dve leti vodi dve uredništvi na nacionalni televiziji in ga v vlogi voditelja vidimo le še ob redkih priložnostih.