Mario Galunič med festivalom MMS bival v prestižnem hotelu

24. 7. 2017 | Vir: Nova
Deli

Eden najboljših slovenskih voditeljev, televizijec Mario Galunič, danes v vlogi odgovornega urednika razvedrilnega programa RTV Slovenija je v toku letošnjega že 37. festivala MMS nekaj dni sam preživel na slovenski obali, natančneje na obrobju Portoroža.

Kot nam je zaupal naš televizijski vir, je Mario večino časa na slovenski obali preživel s sovoditeljico festivala Lorello ob piljenju in skrbnem pripravljanju scenarija za letošnji glasbeni festival MMS. Mario je bil nastanjen le korak od Portoroža, v lucijskem prestižnem družinskem butičnem hotelu Čeligo, kjer sta s Flegovo za letošnji festival posnela tudi promocijske fotografije.

Izvedeli smo, da je že pred leti ravno Lorella Mariu predstavila ta posebni hotel, saj se le ta čez leto spremeni v televizijski studio, kjer Flegova snema kadre za svojo modno oddajo Bleščica. Dobili smo informacijo, da je bil Galunič že večkrat gost hotela in vedno zelo navdušen nad prijaznostjo in profesionalnostjo osebja v butično opremljeni hotelski oazi v bližini portoroške Marine, ki je s svojo estetsko urejenostjo okolice in notranjo trendovsko opremo gostila že številne naše in tuje medijske osebnosti.

Zgodba o solinah

Rezidenca Čeligo je prefinjen butični hotel v neposredni bližini Portoroža, ki obljublja edinstveno izkušnjo sprostitve in ugodja. Stilska notranja oprema prostorov, prestižni dekorativni tekstil ter umetniški dodatki se harmonično prepletajo, ustvarjajo dovršeno podobo rezidence in nadaljujejo zgodbo o solinah, ki so nekoč stale na njenem mestu in tu za vedno pustile svoj pečat.

Hotel ima kar 34 edinstveno opremljenih sob, od tega 22 dvoposteljnih, 6 enoposteljnih in 6 suit (spalnica + predprostor), ki jih zaznamujejo razkošna notranja oprema, romantični dekorativni elementi in unikatni dodatki. Vsaka soba je opremljena nekoliko drugače, na primer z okroglo posteljo ali dizajnersko oblikovano kadio sredi sobe, prav vse pa se odlično skladajo s solinsko zgodbo, saj vsaka soba nosi svoje solinarsko ime.

Na spletni strani rezidence smo si ogledali tudi cenovno ponudbo za leto 2017/18 ter prišli do podatkov. Cena namestitve v različnih sobah je zanimiva, saj je razdeljena na sezone, tako se cena nočitve giblje med 70 in 185 evri. Višji standard namestitve pa ponujajo družinska soba, triposteljna soba, romantic suita in royal suita, kjer je cena prenočitve razdeljena po sezonah in se giblje od 200 pa vse do 420 evrov.

Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan