Mario Galunič: Strog, a pravičen šef

Mario Galunič (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
15. 11. 2014

Novi odgovorni urednik Razvedrilnega programa na TV Slovenija Mario Galunič, ki je širši javnosti znan kot priljubljen televizijski voditelj, velja za delavnega človeka, ki ničesar, tako na poslovnem kakor zasebnem področju, ne prepusti naključju.

Zanimivo je, da vsako svojo televizijsko oddajo izpili do popolnosti, tako da mu gledalcev nikoli ne manjka, saj jo sčasoma vzamejo za svojo.

Med njegove najodmevnejše televizijske projekte iz preteklosti spadajo legendarne oddaje Nedeljskih 60, Zoom, Mario, Spet doma in ne nazadnje nadvse zabavna in priljubljena oddaja Moja Slovenija, kjer dobri volji, sproščenemu humorju in smehu v družbi znanih medijcev ni videti konca.

Ker vemo, da Galunič ničesar ne prepusti naključju, smo povprašali nekatere televizijce, ki pa se javno ne želijo izpostaviti, kakšen je Mario kot šef.

"Galunič je odličen voditelj, ki ima svoje občinstvo, ki ga že leta ne izpusti iz rok. Ljudje ga spremljajo prek malih zaslonov, saj, kakor nam kažejo naše televizijske ankete, so njegove oddaje zabavne, sproščene, aktualne in narejene po okusu gledalk, gledalcev. Če nas pa sprašujete, kakšen je v službi, je odgovor le eden – strog, a pravičen. Pri pripravi oddaj Moja Slovenija in vajah morata vladati red in disciplina, da ko se oddaja snema, poteka vse brez prekinitev ter po točno začrtanem scenariju. Mario je velik garač in profesionalec!"

Značke: Mario Galunič