Marjan Šipec: "Nisem se hvalil z Renato Peterka"

Vir: Story
30. 3. 2012

Prejšnji teden so v reviji Lea razkrili ime domnevnega ljubimca Renate Peterka, ki se ločuje od nekdanjega skakalnega asa Primoža Peterke. Marjan Šipec je tako novo ime na slovenski sceni, iz prve roke pa smo izvedeli, da mu je takšna pozornost vse prej kot všeč, saj nas je poklical in zanikal vse govorice.

Poslovnež iz Češnjevka pri Cerkljah je tako v svojem domačem kraju kot tudi v Medvodah, kjer ima že nekaj časa v lasti svoj lokal, dobro poznan, odkar pa se je v medijih njegovo ime pojavilo ob boku Renate Peterka, so bolj glasni postali tudi zlobni jeziki okoli njega.

"V naših krajih je kar nekaj takšnih, ki me ne marajo in ki bi naredili vse, da očrnijo moje ime, zato se ne čudim, da je v javnost prišla zgodba o tem, da se hvalim z Renato," pove Marjan, ki naj bi se po pričanju naključnega potnika na avtobusu iz Planice hvalil, da ima najboljšo babo, ki doma čuva otroke, sam pa se lahko zabava okoli, poleg tega pa naj bi jo po besedah istega vira večkrat opisal kot poskočno, živahno in na sploh hudo bejbo.

Sam nam je sicer potrdil, da se je iz Planice domov vrnil z avtobusom, vendar pa omenjene govorice odločno ovrgel, poleg tega pa zanikal tudi to, da ga je Renata čakala na koncu poti, da so ju potniki izžvižgali in da sta proti domu odšla skupaj.

"Medijska pozornost mi je naredila več škode kot koristi, ne vem, zakaj bi mi takšna pozornost v kakršnikoli obliki ustrezala, kaj šele, da bi se hvalil s tem, koliko se pojavljam v revijah in koliko me slikajo za časopise, kot je menda povedal ta vir v Lei. Ne razumem, zakaj bi se morali ljudje naslajati nad tem, da v težkih trenutkih stojim ob strani prijateljici."

Govorice je v zadnjih tednih nekako že sprejel, vseeno pa ga najbolj moti to, da celotno dogajanje negativno vpliva na njegovo 14-letno hčerko. "Hčerka je ravno v letih, ko se že dobro zaveda vsega okoli sebe, in zagotovo ji ni vseeno, ko v reviji prebere laži o meni. Še zlasti, ker je v teh občutljivih letih, ko znajo najstniki in sošolci s svojimi zbadljivkami resnično prizadeti drug drugega," pojasnjuje.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story