Marjana Hercog v veselem pričakovanju: Poslavlja se od odra

8. 9. 2017 | Vir: Lady
Deli
Marjana Hercog v veselem pričakovanju: Poslavlja se od odra (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Marjana Hercog, dolgoletna članica Veselih Štajerk, ki je s skupino nastopala od ustanovitve, je trenutno na porodniškem dopustu.

Vesela Marjana ima zdaj še en razlog več za veselje. V jesenskih mesecih pričakuje svojega prvega otroka. Zaupala nam je, da z možem Gregorjem, ki je tudi glasbenik in igra kitaro v ansamblu Mira Klinca, nista želela izvedeti spola otroka.

Želita si le, da bi bil otrok zdrav in vesel, kot se to spodobi, če je mamica Vesela Štajerka. Marjana in Gregor sta se seznanila pred več kot 20 leti, ko je Gregor delal kot natakar v gostilni, kamor je Marjana prišla na obed.

Zdaj sta poročena že osem let in njuno zvezo bo kmalu obogatil še otroški smeh. Nosečnost poteka brez posebnosti in Marjana jo dobro prenaša. Prehranjuje se normalno, brez posebnih diet in tudi pridno opravlja delo v svojem kozmetičnem Salonu sprostitve M v Celju, kjer ponuja masaže, depilacije, pedikure, obrazno refleksoterapijo in refleksoterapijo stopal. Kdaj jo bomo spet videli na odru z Veselimi Štajerkami, je še prezgodaj govoriti, sama pa pravi, da lahko kaj kmalu.

Aleš-Rod

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu