Ekskluzivno: Marjanca in Jinny šokirali Karla Erjavca

Erjavec je bil presenčen, da je dobil darilo od dveh super lepotičk. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
4. 12. 2011

Ob desetih dopoldan sta volilno nedeljo prvaku DeSUSa Karlu Erjavcu popestrili pisteljica in namestnica urednice revije Lea Marjanca Scheicher in finalistka Miss Casino Bled za Miss Earth 2012 Jinny Ribič.

"Ko sem en večer gledala oddajo 24ur sem se do solz nasmejala simpatični izjavi Karla Erjavca o hrenovkah," se z nasmehom spominja Jinny, ki je ob kavici z Marjanco prišla do norega načrta, ki sta ga seveda pogumni lepotički tudi izpeljali. "Odločili sva se, da bova gospod Erjavcu pripravili presenečenje in ga obdarili s hrenovkami, ki so mu očitno pri srcu," se je nekaj minut pred prihodom Erjavca na volišče smejala Marjanca.

Ko je Karl Erjavec prispel na volišče v Naklem pri Kranju je seveda med novinarji završalo, Marjanca in Jinny pa sta pogumno in urejeni do zadnje pikice, pristopili k najprej nekoliko presenečenemu Erjavcu, ki je darilo lepotičk seveda sprejel in ga z nasmehom tudi komentiral. "No, to je pa lepo, še Lordu bom dal kakšno," se je zasmejal in potem namenil tudi kar nekaj časa ostalim novinarjem, ki so ga vprašali tudi kaj si misli o simpatičnem darilu naših lepotičk.

Priporočamo