Marjanca Scheicher in La Toya: Boj za zlatega kurca!

Marjanca Scheicher in La Toya (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
29. 11. 2011

La Toya je prepričana, da se ji godi neznanska krivica! Glavna krivka, da ni nominirana za zlatega stojana, pa naj bi bila prav pisateljica njene biografije Marjanca Scheicher. Vsaj tako si predstavlja La Toya ...

Ko je La Toya izvedela, da letos spet ni nominirana za zlatega stojana, nominacijo pa si je po prepričanju Maxa Modica in Zavoda za kulturo pornografije 69 zaslužila pisateljica njene biografije in knjig Kešpička in Kešpička 2 Marjanca Scheicher, je popenila.

Začela je klicati vse po vrsti, njen teror pa je na koncu prišel celo do Marjance. Morda se je La Toya do zdaj res kazala kot 'nedolžna' punčka, ki ne razume čisto dobro, kaj se dogaja na tem svetu, in je ona preveč utrujena, da bi se lahko ukvarjala še z različnimi problemi, a zdaj je pokazala pravi obraz.

Marjanci je namreč v SMS-sporočilih grozila s klofutami in jo zmerjala z raznimi kletvicami, ki jih lahko pripišemo le najbolj primitivnim ljudem. In kaj ji je odgovorila Marjanca? »Nič, ker se na tak nivo ne bom spuščala. Saj nisem nominirala samo sebe,« je povedala pisateljica.