Marjanca Scheicher: Ne samo z La Toyo, tudi z Jelinčičem!

Vir: Lea
11. 5. 2011

Očitno se je pisateljica s pornozvezdo La Toyo med pisanjem njene biografije zbližala bolj, kot bi si lahko mislili. Nova je namreč objavila fotografije s celjske zabave, na kateri se blondinki poljubljata, mi pa obujamo spomine, da je bila Marjanca že pred skoraj tremi leti ravno tako svobodomiselna!

Kako zelo je produktivna pisateljica simpatična v resnici, smo se lahko prepričali že v oddaji Riba na oko, še posebej pa je s svojo pozitivno naravo presenetila na zumba zabavi v Celju, kamor se je pripeljala skupaj z La Toyo.

Ker je organizatorka Mateja Jančič poskrbela tudi za litre pijače, sta se seveda obe z veselo družbo lotili tudi alkohola, kar je na koncu med njima pripeljalo do cmokanja usta na usta. Bo že držalo, kar sta obe razlagali na promociji biografije La Toya, da sta se odlično ujeli in zelo zbližali.

Javno tudi s poslancem

Čeprav je pisateljica poročena že pet let, pa si je pred skoraj tremi leti privoščila ‘spodrsljaj’ iste vrste: na promociji knjige o Damjanu Murku se je s predsednikom SNS-ja Zmagom Jelinčičem Plemenitim poljubila na usta, ko ji je ta čestital za njeno prvo biografijo in prišel po avtogram. Seveda njenega moža takrat ni bilo niti blizu, saj je bil službeno v tujini.

No, morda pa za vse te ‘prevare’ obstaja tehten razlog: pred nekaj dnevi je začela pisati nadaljevanje erotičnega romana o slovenski estradi Kešpička 2 in morda le zbira material na lastnih izkušnjah. Morda ...