Marjanca Scheicher: Zlatopička med ritkama!

Marjanco sta modela polila z zlato barvo. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
18. 7. 2011

Pisateljica uspešnice Kešpička je založbi Učila oddala še nadaljevanje. Kešpička 2 bo izšla šele avgusta, Marjanca pa je nad uspehom, da je oddala že četrto knjigo v treh letih, tako navdušena, da ga je šla pošteno zalit. A ne s šampanjcem, kot je v navadi ...

Marjanca si je ohladitev v teh pasje vročih poletnih dneh zamislila na mnogo bolj vroč način, kot pa je trkanje s pecljatimi kozarčki šampanjca. Očitno ji je vročina pošteno udarila v glavo in popustile so ji vse zavore. »Prijatelj Filip mi je na bazenu, kjer sva se srečala, predlagal, da me dva huda tipčka zalivata z zlato barvo. Seveda sem bila takoj za, še posebej, ker tega še nisem počela,« je razkrila seksapilna blondinka, ki se ne ustraši nobenega izziva – pa tudi, če ta vključuje dva popolnoma naga modela, ki jo polivata z zlato barvo, polno bleščic.

»Občutek je bil božanski, pa ne zaradi barve,« se smeje Marjanca, ki je Kešpičko 2 tako proslavila še pred izidom. »Knjiga naj bi sicer izšla že julija, vendar se je zaradi dopustov vse nekoliko zamaknilo. Je pa tekst oddan, v Učilih so navdušeni nad njim, z njimi imam tudi že podpisano pogodbo, nad koncem bo zagotovo zadovoljna tudi komentatorka slavnih Angelca Likovič ... (smeh) Seveda pa sem prepričana, da bo všeč tudi vsem tistim, ki so fascinirani nad prvim delom. Še vedno je v knjigi veliko seksa, erotike, dodala pa sem še več zdolgočasenih bogatunov in seksi športikov, za katere velja, da so itak najbolj divji v postelji,« se skrivnostno zasmeje.