Marjanu Krnjiču je prisluhnila Naomi Campbell

Joseph Sraka in Marjan Krnjič v 
družbi zvezde Naomi Campbell. (foto: FOTO MK/VOGUE) FOTO MK/VOGUE
Vir: Nova
27. 2. 2019

Modni oblikovalec Marjan Krnjič skupaj z Josephom Srako oblikuje pod blagovno znamko MK exlusicve tako v Sloveniji kot v Angliji. 

Nedavno sta imela veliko čast, da se je nad njunim delom navdušila tudi sama Naomi Campbell. “Z Josephom oblikujeva pod blagovno znamko MK exclusive zdaj že nekaj časa tako v Sloveniji kot tukaj v Londonu in počaščena ter vesela sva bila že tega, ko sva lani spoznala Donatelo Versace. Ta teden sva bila kar malo presenečena nad povabilom britanske revije Vogue, ki naju je povabila na srečanje z Naomi Campbell ob izdaji marčevske edicije, ki ji je posvečena,” je povedal Marjan.

“Revija je poleg povabljencev po svojih kanalih obvestila in spustila 100 mest po sistemu 'kdo prej pride, prej melje' - tako da si lahko predstavljate gnečo in povpraševanje. To možnost so namenili vsem njihovim rednim bralcem, tako da je bil tudi čas za povabljence omejen. Smo si pa z dovoljenih pet minut privoščili kar deset in kramljali med drugim tudi o moji znamki,” je povedal oblikovalec. “Na koncu je Naomi zaključila, da bom imel več od nje in današnjega dne, če ta izvod naslovnice podpiše in posveti moji znamki, kar se mi je zdelo zelo lepo in pametno.

Iz prve roke lahko poveva, da Naomi ni oseba, kot jo predstavljajo v javnosti. Je zelo topla in prisrčna. Čeprav je na podpisovanje za povabljence prišla naravnost iz Amerike, se je tako povabljencem kot kar 100 bralcem res posvetila. Že v naslednjih dneh sva povabljena na londonski teden mode in veseliva se novih poznanstev in izkušenj,” je še povedal Marijan.

Besedilo: MIMA // Fotografije: MK/Vogue