Marjanu Novini se je uresničila želja z nastopom v vlogi Josipe Lisac

Marjanu Novini se je uresničila želja z nastopom v vlogi Josipe Lisac (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Lady
15. 11. 2017

Marijan Novina je najbolj užival v svoji prvi preobrazbi za oddajo Znan obraz ima svoj glas, ko je bil Rag'n'Bone Man. Tri ure in pol je preživel na stolu v maski.

Spominja se, da se je po koncu svojega nastopa v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ko mu je maskerka odstranila celotno masko, počutil kot novorojeni otrok.

"Bil sem ves zmečkan in škrlatne barve. Iz mene se je vlila voda. Bila je zanimiva situacija." Do zdaj mu je vsaka preobrazba pomenila izziv. Ko se je moral za nastop naučiti tudi nekaj plesnih korakov, pa je bil pozitivno presenečen nad seboj.

"Nikoli v življenju nisem plesal in da sem usvojil teh nekaj korakov, je zame fenomenalno." Če bi lahko izbiral, koga bi najraje imitiral v oddaji? Marijan je povedal, da jim prepusti izbiro. Je namreč prekaljeni maček, ki ve, kako se stvari streže, in ga ni strah nobenega glasbenega izziva, če le ta ne vključuje plesnih korakov. Priznava pa, da bi si želel zapeti katero izmed pesmi Josipe Lisac, ker misli, da jih dobro odpoje in želja se mu je izpolnila.

Besedilo: Aleš - Rod // Foto: Miro Majcen