Marjetka in Aleš Vovk: Ko je glasba drugotnega pomena

8. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Marjetka Vovk, poznana predvsem iz televizijskega šova Slovenija ima talent kot žirantka, mnogim pa tudi kot podjetna glasbenica, ki glasbeno kariero ustvarja s svojim možem Alešem, poleg petja in skladanja najdeta čas tudi za čisto preproste stvari.

Čeprav je njuno življenje zelo prepleteno z glasbo, se najde tudi trenutek, ko njuna ušesa počivajo – z oddihi v naravi. In kje sta se potepala v zadnjih dneh?

Opaziti ju je bilo v Portorožu, Aleš pa se je pohvalil na Instagramu tudi s sliko iz smučanja. Izgleda, da imata rada naravo in šport. Tako sploh ni presenečenje, da sta postala del navijaške »ekipe«, ki navija za naše orle.

Mercator je namreč pripravil akcijo, v kateri lahko z nakupom izdelkov Radi imamo domače, do 26. marca 2017 vsak kupec prispeva 30 centov v sklad za podporo skakalcem.

V Mercatorjevi akciji tako sodelujeta Maraaya in kot pravita, jima je bilo samoumevno, da sta se vabilu takoj odzvala: »Vsi športi si zaslužijo maksimalno podporo. Midva veva kako veliko ti lahko pomeni, da te ljudje podpirajo. Skoki nas pa že od nekdaj posedejo na kavče, vse nas - celo družino in super je spremljati uspehe naših skakalcev. Upamo, da jim bo šlo tudi letos dobro,« pravita Aleš in Marjetka.

Mornin'#skiing #maraayamusic #nomusicnolife

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on Mar 6, 2017 at 11:07pm PST