Marjetka & Raay: Paparac razkril nosečniški trebušček

Marjetka Vovk in Raay (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
19. 10. 2011

Redkokdaj nas fotografije, ki uspejo našim paparacem, tako navdušijo, kot so nas te, ki jih ekskluzivno objavljamo. Iz povsem nedolžnih fotografij, posnetih pred ljubljanskim kozmetičnim salonom Ave, smo namreč ugotovili, da je Marjetka noseča!

Nedolžno postane vroče

Paparac je ujel Marjetko in njenega moža Raaya, ravno ko sta odhajala iz kozmetičnega salona v Podutiku. Nič nenavadnega, simpatične fotografije za simpatično zgodbico, a ko smo pogledali od bliže, smo z nasmehom, ki ga premore le Werner na odru, ugotovili, da je Marjetka zelo okrogla. In ker nikjer drugje na telesu ne kaže znakov, da bi se pred zimo vsaj za kilogram ali dva zredila, je preprost izračun našega uredništva dal edini možni rezultat. Marjetka in Raay sta v veselem pričakovanju in vse do danes jima je to uspevalo dobro skrivati.

Kavalir pomaga ženi

Na fotografijah se jasno vidi Marjetkin zaobljen trebušček in Raaya, ki kot pravi kavalir – tudi zato, ker se zaveda, da je zdaj njegova žena v še posebej občutljivem stanju – Marjetki pomaga pri oblačenju. Prav ta trenutek je bil za fotografa odločilen, saj ko se je Marjetka napela, se je trebušček pokazal in nam razkril veselo novico, ki jo tako lahko delimo tudi z vami. Marjetka in Raay, ki sta par že vrsto let in sta se poročila pred letom in pol, sta navsezadnje že večkrat burila govorice o tem, kdaj se bo pri Vovkovih pojavil naraščaj, a obenem je bilo na neki način povsem razumljivo, da parček še ni poskrbel za naslednika, saj sta oba polno zaposlena. Marjetka poleg nastopanja v skupini Tangels pridno opravlja delo glasbene pedagoginje, Raay pa ob skrbi za vse svoje izvajalce, med katere sodita tudi April in Kataya, seveda deluje tudi na avtorskem področju in zdaj še nastopa kot član žirije v oddaji Misija Evrovizija. A sodeč po naših fotografijah, sta našla čas za intimne trenutke in rezultat njune zveze bo – glede na velikost trebuščka – verjetno viden že čez pol leta.