Marjetka Vovk čisto zažgala v čudoviti obleki, tako ozkega pasu verjetno ni imela še nikoli (le kako ji uspeva?!)

Marjetka Vovk čisto zažgala v čudoviti obleki, tako ozkega pasu verjetno ni imela še nikoli (le kako ji uspeva?!) (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
5. 12. 2022

December je čas, ko imajo glasbeniki še posebej veliko dela.

Tudi pevka Marjetka Vovk in njen soprog Aleš Vovk Raay nista nobena izjema. Poleg tega, da imata svoje koncerte, ju vabijo še na razne prireditve, da jim popestrita program. Tako je Marjetka pokazala, da sta se pred kratkim mudila na Bledu ob prav posebni priložnosti.

Denis Avdić o časih, ko je delal kot policist: Ko je ustavil "znano" hrvaško pevko, je v trenutku opravil z njenim izgovorom!

"Midva letos ne rabiva daril, ker imava vas, dragi najini! Hvala za toliko ljubezni❤️❤️❤️! Čestitke vsem za Srebrne znake in za uspehe, za najvišja priznanja v regiji. Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov, lepo je bilo v vaši družbi," je ob opisu posnetka zapisala Marjetka.

V oči pa je ob tem padlo še nekaj drugega, ne samo zelo veselo in razigrano občinstvo. Marjetka je naravnost blestela v čudoviti, odrski dolgi obleki ozkega kroja, ki je bila na njej videti fantastično! Obleka ima poudarjen pas, in jasno je, da ima naša pevka čudovito postavo - ima obline, a hkrati je tudi resnično vitka!

TO je razlog, da sta se Marjetka Vovk in njen Raay razšla in marsikatera se lahko v tem prepozna (nič kaj lepo ji ni bilo)

Številni se sprašujejo, kako ji uspeva ohranjati vitalnost. No, glede na to, koliko energije porabi na odru, njena dobra kondicija ni nič čudnega. V prazničnem decembru si bo zagotovo privoščila nekaj dobrot, pod katerimi se bodo šibile mize, a to se na njeni postavi prav gotovo ne bo čisto nič poznalo - odvečne kalorije bo hitro pokurila med nastopi, na katerih da vse od sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)