Marjetka Vovk dvigovala pritisk v čudoviti oblekici in pokazala vitek pas ter čvrste noge

Marjetka Vovk dvigovala pritisk v čudoviti oblekici in pokazala vitek pas ter čvrste noge (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
30. 7. 2021

Priznavamo, da nas je v zadnjem času pevka in učiteljica glasbe, pa tudi mamica in soproga glasbenika Aleša Vovka - Raaya, s katerim skupaj ustvarjata v duetu Maraaya, večkrat prijetno presenetila.

Marjetka Vovk se je zdela malce zadržana, ko je šlo za pojavljanje v drznejših modnih kombinacijah. No, ne vedno. Na odrih smo jo pogosto lahko videli v kreacijah, ki puščajo brez sape, a zdaj si jih obleče tudi v prostem času - seveda take, ki so primerne za vsakdanje dejavnosti, še vedno pa so izjemno očarljive in lepe.

Pred kratkim je pustila brez sape s svetlo modrim kombinezonom s kratkimi hlačkami, v katerem je pokazala svoje čvrste in vitke noge, zdaj pa je presenetila s čudovito poletno oblekico, ki ji pristoji kot ulita. Je nežno marelične barve s cvetličnim potiskom in na naramnice. Marjetka se je v obmorskem mestecu usedla na kamnite stopnice in tam je nastal prizor, ki je očaral njene sledilce.

"Mal je treba nogce spočit, pol pa naprej," je zapisala očarljiva pevka, ki ima zdaj nekolikanj svetlejše lase - za to je verjetno "odgovorno" sonce, ki jih je malce posvetlilo. Sicer pa je tej mamici dveh otrok v zadnjem času uspelo izklesati postavo in se znebiti nekaj odvečnih kilogramčkov, kar so njeni zvesti oboževalci opazili in ji namenili številne komplimente. Našla je tudi svoj modni izraz, ki je okusen in lep, ter ga še nadgradila, tako da si že marsikatero dekle ogleduje kose oblačil, ki jih je Marjetka izbrala zase, saj je prava modna vzornica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)