Marjetka Vovk ga je takole stisnila v svoj objem! (in ne, ni bil njen Raay, temveč ...)

Marjetka Vovk ga je takole stisnila v svoj objem! (in ne, ni bil njen Raay, temveč ...) (foto: mediaspeed.net / profimedia) mediaspeed.net / profimedia
2. 1. 2023

Pevka in njen soprog sta v novo leto "skočila" delovno, saj sta nastopala na odru v Ljubljani in skupaj z obiskovalci koncerta proslavila vstop v leto 2023.

Marjetka Vovk in njen soprog Raay sta bila decembra precej zasedena, saj so ju vabili na razne nastope in koncerte. Tudi zadnji dan v letu sta stala na odru, in sicer na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer sta s svojimi pesmimi očarala številne obiskovalce. Ti so pogosto zapeli skupaj z njima.

Preberite še: Ta letošnja tekmovalka Sanjskega moškega se podaja v erotične vode, tega pa nismo pričakovali

"Nepozabna noč je za nama! Najlepše glasbeno darilo leta je zagotovo bilo z vami silvestrovati in skočiti v Novo leto! Hvala vam za vso ljubezen, vsem na odru in vsem pod njim! Srečno in se vidimo na nastopih," sta zapisala ob prizorih, ki sta jih objavila na družbenem omrežju Instagram.

Med fotografijami pa v oči pade tudi ena, na kateri Marjetka objema ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki se jima je pridružil na odru. Seveda s posebnim namenom, da bi skupaj z obiskovalci odšteval do novega leta. A hkrati je sam praznoval lep življenjski jubilej, svoj 70. rojstni dan, Marjetka pa mu je ob tej priložnosti (tudi z objemom) zaželela vse najboljše.

Morda vas zanima: Horoskop za leto 2023: Obeta se veliko sprememb, ko gre za odnose in ljubezen - preverite, kako kaže vašemu znaku

Naš glasbeni par si bo zdaj po delovnem decembru verjetno vzel malce oddiha. Oba dobro vesta, da si je občasno treba nabrati malce moči in nadoknaditi energijo. Brez dvoma se bosta medtem imela zelo lepo - in mi jima iz srca privoščimo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)