V domu Marjetke Vovk je po novem takole, ob tem ji tudi za trenutek ne more biti dolgčas!

1. 8. 2023
Deli
V domu Marjetke Vovk je po novem takole, ob tem ji tudi za trenutek ne more biti dolgčas! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Glasbenik in pevka veljata za velika ljubitelja živali, zato ne čudi dejstvo, da je v njunem domu vedno veselo in nadvse pestro.

Marjetka Vovk in njen Raay sta par že vrsto let. Imata dva otroka, sinova, s katerima preživita vsak prosti trenutek. No, v njihovem domu pa kraljujejo tudi hišni ljubljenčki in zdaj sta pokazala, kdo se jim je še pridružil. Vsi skupaj so ljubitelji navihanih muckov, zadnja "pritobitev" pa je še posebej ljubka.

Preberite še: Uf, ste vedeli to? Lasje Tine Gaber so bili včasih precej drugačne barve, kaj pravite, ji ta bolj pristoji?

"V četrtek se nam je pridružil Bacek. Bacek je mucek pasme selkirk rex. Selkirk rexom pravijo mucke v ovčji preobleki. Posebnost pasme selkirk rex je značilna kodrasta dlaka. So zelo prijazni, igrivi, ljubeznivi, predvsem pa zelo cartljivi. Želeli smo si najbolj cartljivo mucko tega legla. In izbrali smo Backa. Nežnega, cartljivega kodrčka. Lilak in Olivija sta dobili še enega bratca. Dobrodošel, Bacek," je zapisal Raay.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raay (@raaymusic)

Njuni oboževalci niso mogli skriti navdušenja, mačji mladiček se je številnim takoj usedel v srce. Lahko ugotovimo samo, da je resnično ljubek in s svojo mehko, skodrano dlako nekaj posebnega. Prepričani smo, da je takoj osvojil vse člane družine, ki mu namenjajo veliko pozornosti in ljubezni.

Morda vas zanima: Opaaa, Jurij Zrnec tega že dolgo ni naredil, razkril je nekaj iz svoje zasebnosti (kar je zanimalo mnoge)

Ko gre za skrb za živalice, sta Marjetka in Raay temu resnično posvečena in v takem duhu vzgajata tudi svoja sinova. Čeprav je glasbeni par pogosto odsoten, saj imata oba veliko nastopov, vedno poskrbita, da je glede hišnih ljubljenčkov vedno vse v redu in da jim kljub njuni odsotnosti čisto nič ne manjka. Z njimi je vedno nekdo, ki popazi na njih in jim dela družbo. No, ker so zdaj trije - od tega eden mladiček - je zagotovo njihovo mačje življenje še kako pestro.

BONUS VIDEO: Luka Basi odkrito: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh"