Marjetka Vovk in Raay: Postala sta srečna starša

Vir: Lea
18. 1. 2012

Bil je povsem navaden dan. Raay je ves dan delal, Marjetka pa je, kot ponavadi, učila petje v svoji pevski šoli pop-petje.si. Zvečer, ko se je nekoliko umirilo, sta zakonca zaključevala svoje delo, in takrat se je začelo.

Po veseli novici, da sta Marjetka in Raay postala starša Vovkovemu ‘prestolonasledniku’, ki sta ga poimenovala Vid, nas je seveda zanimalo, kako sta novopečena očka in mamica preživela nekaj zadnjih ur pred porodom.

“Okoli 20. ure sem zaključil delo v studiu, ko sem stopil skozi vrata, je Marjetka ravno odpravila domov še zadnjega učenca. V bistvu sva še delala, vsak svoje, ko se je ustavila. Pogledal sem jo in rekla je: “Raay, voda mi je odtekla,” doživeto pove Raay, ponosni očka, ki dan po porodu svoje žene ni mogel z glasom skrivati, da je srečen kot še nikoli, ponosen, da je postal očka. A tudi on je moral opraviti svojo očetovsko dolžnost, kajti po telefonskem klicu je Marjetkina ginekologinja Cvetka Fakin predlagala, da se Marjetka in Raay takoj odpravita proti Trbov­ljam, kjer je Marjetka pozneje tudi rodila.

Več v reviji Lea.