Marjetka Vovk iskreno o odnosu z Raayem, vedno ni vse teklo gladko, vmes sta se tudi razšla!

Marjetka Vovk iskreno o odnosu z Raayem, vedno ni vse teklo gladko, vmes sta se tudi razšla! (foto: Maraaya) Maraaya
3. 11. 2022

Že vrsto let veljata za trden par na slovenski glasbeni sceni, ki s skupnimi močmi niza uspeh za uspehom na glasbenem (pa tudi na zasebnem) področju.

Pevka Marjetka Vovk in njen soprog Aleš Vovk - Raay, prav tako glasbenik, imata dva otroka, sinova, ki sta zdaj že prava gospodiča. Družina rada preživlja vsak prosti trenutek skupaj in pri tem na vso moč uživajo.

Uf, hčerka nekdanjega Čuka Marka Vozlja je prava lepotica, se vam zdi kaj podobna svojemu postavnemu očetu?

Marjetka in Aleš sta že dolgo par, tudi poročena sta, a oba dobro vesta, da tak odnos prinaša tudi trdo delo - na sebi in na tistemu, kar ju povezuje. To pa je vsekakor ljubezen, ki se lahko vmes malce ohladi - ko pride do nestrinjanj, izražanja različnih interesov ... Skorajda ga ni para, ki ne bi doživel nekaj takega, tako da niti Marjetka in Aleš pri tem nista izjema. Pred kratkim je pevka to sama razkrila v pogovoru za Žurnal 24 in razkrila nekaj, kar ni vsem znano.

"Prvo krizo sva imela po sedmih letih, a tega nisva izposavljala javnosti. Čez leta rasteš kot oseba, če na isti časovnici ne zrasteš skupaj, se pojavi možnost za razhod. Na neki točki sva si bila zelo različna, jaz sem imela želje po drugih stvareh kot Raay.

Takrat sva imela krizo in sva šla za en teden celo narazen, a sva hitro ugotovila, da sva boljša skupaj kot narazen. To je bila prva kriza, velika prelomnica pa je bila tudi, ko sva dobila otroke. Sploh zato, ker si predstavljaš neko romantiko, v bistvu pa vidiš, da je še toliko več obveznosti."

Vir: Žurnal24

Vsekakor pohvale vredno, da je o tem spregovorila na glas in drugim pokazala, da se vse da rešiti - če sta partnerja zainteresirana, seveda. Očitno je ljubezen med njima še kako močna in se z leti samo še krepi.