Marjetka Vovk je izbrala TA trendovski plašček, v katerem čisto očara, to je skorajda nepogrešljiv kos

15. 10. 2021
Deli
Marjetka Vovk je izbrala TA trendovski plašček, v katerem čisto očara, to je skorajda nepogrešljiv kos (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Poslovili smo se od poletne garderobe in iz omare potegnili tople jakne in plaščke, ki nas pogrejejo ob hladnih jutrih in večerih.

Jesen je tisti letni čas, ko številne modne navdušenke nabavijo kakšen trendovski plašček ali jakno in z njim popestrijo svojo garderobo. Za zgled so jim znane Slovenke, ki slovijo po svojem odličnem modnem okusu.

FOTO: Stajlingi Marjetke Vovk, ki so nas čisto očarali, njena preobrazba je osupljiva

Med njimi je vsekakor glasbenica Marjetka Vovk, ki jo trenutno spremljamo v šovu Slovenija ima talent, pred kraktim pa je skupaj z Janom Plestenjakom zapela pesem, ki je že prava uspešnica.

Postavna Marjetka si je za to jesen omislila priljubljen model toplega plaščka s pasom in velikim, predimenzioniranim ovratnikom, ki si ga - če jo zebe - lahko "dvigne" in dodatno zaščiti vrat. V njem je videti mladostna in nežna, kakršna tudi sicer je.

Plaščki takega kroja so v modi že nekaj sezon, tako da s tem modelom zagotovo ne boste zgrešile - vedno ga lahko popestrite s kakšnim šalom, večjo broško ali drugim modnim dodatkom. Morda bo najbolje, da ga nabavite v kakšni nevtralni barvi, ki se lepo kombinira z drugimi dodatki - tako ga boste lahko nosile ob različnih priložnostih, vedno pa vas bo zaščitil pred mrazom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec