Marjetka Vovk je svojemu sinu privoščila tako razvajanje, šlo je za TO izjemno priložnost

19. 1. 2022
Deli
Marjetka Vovk je svojemu sinu privoščila tako razvajanje, šlo je za TO izjemno priložnost (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša pevka in žirantka v šovu Slovenija ima talent ter njen soprog nikoli nista skrivala dejstva, da jima je njuna družina vedno na prvem mestu.

Marjetka Vovk in Raay imata dva otroka, sinova Vida in Oskarja. Pred kratkim je Vid praznoval okrogli, deseti rojstni dan, starša pa sta sklenila, da mu bosta izpolnila rojstnodnevno željo.

Preberite si še: Opa, TO je partner Erike Žnidaršič, gre za zelo uspešnega športnika, ste to vedeli?

"Pa imava 10 letnika! ❤️❤️Verjetno je zadnji rojstni dan, ko ga ati lahko še nese na štupo rami na praznovanje❤️❤️🥳🥳 Seveda si si je čisto po fantovsko izbral praznovanje v @wooparena 😍😍 VSE NAJBOLJŠE NAJIN VID, RADA TE IMAVA! PRED 10. imi leti si nama spremenil življenje in zato sva neizmerno hvaležna! Kakšne nore dogodivščine nas še čakajo!," sta ob lepem prizoru, ki sta ga objavila na Instagramu, zapisala vesela Marjetka in Raay.

Čeprav sta oba zelo zaposlena, se kar najbolj potrudita, da s sinovoma preživita čim več kakovostnega časa. Tako se radi skupaj odpravijo na kakšen izlet, še posebej pa uživajo v počitnicah, ko nimajo drugih obveznosti. Vsi štirje so zelo povezani, Marjetka in Raay pa svojima otrokoma jasno dajeta do znanja, da jima bosta vedno stala ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)