Marjetka Vovk je v tej obleki videti kot totalna fatalka, izbrala pa jo je za res posebno priložnost

Marjetka Vovk je v tej obleki videti kot totalna fatalka, izbrala pa jo je za res posebno priložnost (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
17. 5. 2022

Naša pevka že lep čas navdušuje s svojimi premišljenimi stajlingi, pa naj gre za tiste v prostem času ali pa za odrske nastope.

Marjetka Vovk je zagotovo med tistimi izvajalci, ki so se zelo razveselili sprostitve protikoronskih ukrepov. V nastopih pred oboževalci v dvoranah nadvse uživa, tako da se je z veseljem odzvala vabilu njenega kolega in prijatelja Jana Plestenjaka, naj se mu pridruži na nastopu v dvorani Stožice.

Koncert, ki je bil minulo soboto, je požel veliko pozornosti, saj je Jan znan po tem, da je vsak njegov nastop izpiljen in da se za svoje oboževalce zelo potrudi. Ti so se dodatno razveselili, ko je na oder stopila Marjetka. Za to priložnost je izbrala čudovito, bordo rdečo oprijeto obleko iz svetlikajočega se materiala. Lase si je rahlo nakodrala in resnično je bila videti kot prava fatalka.

Sama je bila zelo vesela, da je nastopila ob Janu, kar je razkrila tudi svojim sledilcem. "Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. ❤️Kako krasna publika, 🔥nora energija😍. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem❤️ in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol," je ob lepih prizorih iskreno zapisala Marjetka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)