Marjetka Vovk je v tej prosojni kreaciji prava paša za oči, pokazala je (skoraj) vse!

Marjetka Vovk je v tej prosojni kreaciji prava paša za oči, pokazala je (skoraj) vse! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
9. 5. 2022

Naša postavna glasbenica dobro ve, kako poudariti svoje nesporne čare.

Marjetka Vovk in njen soprog Aleš Vovk Raay skupaj ustvarjata že vrsto let. Povezana sta tako poslovno kot zasebno, kar se pri njima očitno odlično obnese. Družita ju tudi njuna dva sinova, katerima posvečata vsak prosti trenutek. Imata svoj krog zvestih oboževalcev, ki z navdušenjem sprejmejo vsako njuno pesem.

Seveda pa so številni še posebej navdušeni nad Marjetkinim videzom, saj je ta iz leta v leto samo še boljši! Pred kratkim sta izdala novo, romantično pesem, ob tej priložnosti pa je Marjetka objavila sliko, s katero je res vzbujala skomine. Na njej je v moževem naročju, oblečeno pa ima čudovito obleko iz prosojne tkanine, ki daje domišljiji prosto pot. Požela je val navdušenja in prejela številne komplimente na račun svojega brezhibnega videza.

"Zdaj živim popolne sanje, ker lahko sem vsak dan jaz," je zapisala Marjetka in tako razkrila delček besedila njune nove pesmi z naslovom Sva. Ta govori o njunem odnosu in ljubezni. Zagotovo vas bo navdušila!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)