Marjetka Vovk je videti čisto drugače, kot smo je vajeni, mi smo jo komaj prepoznali, bi jo vi?!

Marjetka Vovk je videti čisto drugače, kot smo je vajeni, mi smo jo komaj prepoznali, bi jo vi?! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 7. 2022

No, to pa je prizor in pol, ki marsikoga razneži.

Marjetka Vovk rada pokaže svojim oboževalcem lepe prizore, ki nastanejo v njenem prostem času - in vedno navduši. A tokrat smo morali kar dvakrat pogledati, da smo se res prepričali, da gre za našo glasbenico.

V tej lepi pižami Tanja Žagar v postelji pričaka svojega srčnega izbranca Mikija

S spetimi lasmi, sončnimi očali, brez make-upa in v simpatičnem kombinezonu s kratkimi hlačkami je videti kot najstnica, ne pa kot mama dveh nadobudnežev! Očitno se je odpravila na izlet nekam, kjer imajo prisrčne živalice. "Men se zdi, da so me ful veseli😜😜! Al pa je to sam reakcija na korenček," je zapisala hudomušna Marjetka.

Lokacije ni razkrila, a jasno je, da je uživala v vsakem trenutku. Ob tem samo lahko ugotovimo, da je prava kameleonka, ko gre za različne stajlinge. Na odrih in televizijskih zaslonih jo občudujemo v izbranih, elegantnih oblekah, za prosti čas pa izbere preprosta, a efektivna oblačila, v katerih je videti prav tako odlično!

Marjetkin soprog Aleš Vovk Raay je zagotovo ponosen na svojo srčno izbranko, ki vedno osvoji s simpatičnostjo in energijo ter je iz leta v leto videti samo še boljše in lepše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)