Marjetka Vovk je videti tako zaljubljena, kot že dolgo ne, očitno je pomlad v zraku!

25. 3. 2022
Deli
Marjetka Vovk je videti tako zaljubljena, kot že dolgo ne, očitno je pomlad v zraku! (foto: mediaspeed.net / profimedia)
mediaspeed.net / profimedia

Naša pevka resnično žari v objemu osebe, s katero sta povezana že vrsto let.

Marjetka Vovk in njen soprog, Aleš Vovk Raay se poznata že dolgo časa, a očitno je ljubezen med njima še kako močna. Tako lahko sklepamo po fotografiji, ki sta jo pokazala. Na njej jo soprog objema, Marjetka pa mu je namenila izjemno ljubeč pogled.

Poročila sta se leta 2010, par pa sta že od takrat, ko sta štela 18 let. Očitno sta eden od tistih parov, med katerima ljubezen nikoli ni ugasnila in je iz leta v leto postajala samo še močnejša in trdnejša.

Sprva so za njuno razmerje vedeli samo prijatelji, mediji tega niso izvedeli kar pet let! Pred časom je Marjetka v pogovoru z novinarko naše medijske hiše sama razkrila, zakaj je bilo tako: ""Razmerja nisva nikoli skrivala pred prijatelji, samo medijem nisva izdala te informacije. Vedno sva funkcionirala kot vsak običajen par, hodila skupaj na izlete, na morje, če naju je kak novinar vprašal, ali sva skupaj, pa sva suvereno odgovorila, da nisva (smeh)."

No, zdaj je že dolgo vse jasno. Kot je zapisala ob sliki, sta za pomlad pripravila novo pesem, ki bo pobožala srca vseh zaljubljencev. Verjetno se bo v njej skrival tudi delček njune zgodbe, kaj pravite?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel