Objokana Marjetka Vovk je ob tem ostala brez besed, zdaj je jasno, kaj se je zgodilo

6. 12. 2023
Deli
Objokana Marjetka Vovk je ob tem ostala brez besed, zdaj je jasno, kaj se je zgodilo (foto: Neo Visuals)
Neo Visuals

Šlo je za solze ganjenosti in ostala je brez besed ob tej gesti (in novici).

Pevka Marjetka Vovk, ki jo trenutno spremljamo tudi v vlogi žirantke v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, se s svojim možem Raayjem mudi na glasbeni turneji. Letos tudi praznujeta lep jubilej, kar 20 let skupnega življenja, pa tudi ustvarjanja. Zato sta se podala na turnejo in njuni koncerti po kulturnih domovih in dvoranah so razprodani, že dva ali tri mesece vnaprej.

Preberite še: Ana Maria Mitić zdaj povedala pravo resnico o nosečnosti, o kateri se je šepetalo

Nedavno pa je Marjetka doživela tako presenečenje, da je kar zajokala. Za svoj 40. rojstni dan si je zaželela, da bi lahko svoje pesmi zapela na velikem koncertu, njen Raay pa si je to dodobra zapomnil - in jo tudi razveselil.

Ne da bi sama vedela, je za 25. maj rezerviral priljubljeno ljubljansko koncertno prizorišče, Križanke. Tam bo potekal njun največji koncert v karieri. Raay ji je to sporočil na nadvse izviren način, vse skupaj pa je zabeležilo oko kamere.

"Po vseh teh letih me še vedno zna spraviti v jok in šokirati. Ampak na kaj takega, nisem pomislila niti v sanjah. Pred celotno glasbeno sceno in javnostjo je šel Raay na kolena ter razkril srčno darilo za najinih 20 let skupnega življenja. Presenečenje, ki ga ne bom pozabila nikoli. Razkril je, da se bo zgodil najin največji koncert do zdaj 25.5.2024 v Križankah. In moja reakcija?," je ob posnetku, objavljenem na Instagramu, zapisala Marjetka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Ob videnem so bili številni ganjeni, njej so pa kar polzele solze sreče. Raay je pred Marjetko pokleknil s križankami (revijami) v roki in ji tako dal do znanja, kaj je "ušpičil." Verjetno je ne bi mogel bolj osrečiti, če sklepamo po Marjetkinem zelo iskrenem odzivu.

Tina Gaber si ni mogla pomagati, tako je pokazala, koliko ji je pomenil in ganila številne

Seveda se skupaj z njo veselijo tudi oboževalci, ki komaj čakajo, da ta glasbeni par zagledajo na odru Križank. Zagotovo bosta pripravila koncert, o katerem se bo še dolgo govorilo in vsem obiskovalcem pričarala odlično zabavo, polno petja in plesa. Priznamo, da tudi mi komaj čakamo na to!

BONUS VIDEO: Ana Vezovišek: O osebnih financah, varčevanju, napakah in deljenju stroškov s partnerjem