Marjetka Vovk Maraaya se je po 17 letih odločila za mlajšega

Marjetka Vovk Maraaya se je po 17 letih odločila za mlajšega (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
18. 3. 2021

Raay in Marjetka Vovk sta par poslovno in zasebno že dolgih 17 let. V teh dneh pa veliko prahu dviguje mladi saksofonist, ki lepi Marjetki dela družbo v videospotu za novo pesem Dobr' gre. Številne je seveda zanimalo, kako se je na to odzval njen mož in ali imata v zakonu kdaj težave z ljubosumjem.

"Ne, zasebno nikoli nisva imela težav s tem, da bi pogledovala za drugimi in si povsem zaupava. Imava pa to poklicno deformacijo, da oba rada pogledava za puncami in fanti ter komentirava, če ima nekdo dobro postavo oziroma tisti faktor x. Se pogovarjava o tem. Mladega saksofonista sva izbrala, ker je vizualna podoba spota pomembna, seveda pa lepa embalaža s prazno vsebino tudi ne pomeni nič," je za Žurnal24 odkrito priznal Raay.

Podobno razmišlja tudi Marjetka Vovk, ki je v svojem možu našla tudi odličnega prijatelja. Zadnje leto ni bilo prizanesljivo do glasbenikov, a Marjetka pravi, da je vse za nekaj dobro. "Vedno poskušava najti pozitivno stvar v vsaki situaciji, pa tudi če je še tako težka. Vedno si rečeva, da je pa že za nekaj 'dobr' in da se bo videlo čez čas. Na koncu je res tako! Verjameva, da nama življenje nameni ravno tisto lekcijo, ki jo potrebujeva. Včasih rabimo samo eno pesem, ki nam razpoloženje in dan obrne navzgor! Tako sva eno napisala zase in za vas. Naj nam to pomlad dvigne razpoloženje prav najina - Dobr' gre," je bila odkrita.

Morda vas zanima še: To zdaj dela Ana Roš in tukaj so prve slike