Marjetka Vovk ne skriva svoje naklonjenosti, tako ga je stisnila k sebi (le kaj bi rekel njen Raay?)

7. 2. 2023
Deli
Marjetka Vovk ne skriva svoje naklonjenosti, tako ga je stisnila k sebi (le kaj bi rekel njen Raay?) (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pred kratkim je znan glasbeni par sporočil, da se je njihovi družinici pridružil nov član.

Gre za ljubkega mucka, ki ga zdaj vsi skupaj - Marjetka Vovk, njen soprog Aleš in njuna sinova - še kako razvajajo. So družina, ki obožuje živali, zato ni nič čudnega, da so ljubkemu mucku na stežaj odprli vrata svojega doma.

Preberite še: Jezna Jana Morelj: "Kako ima on pravico tebe soditi, poniževati, hkrati poniževati še celo tvojo družino."

Marjetka in njen Aleš sta že pred časom oboževalcem sporočila, da se jim bo pridružil nov družinski član - in to se je uresničilo. Zdaj prikupen mucek veselo raste in očitno je, da se v novem domu počuti več kot odlično. To je pokazala Marjetka, ki se je z velikim veseljem stisnila k mačjemu lepotcu sive barve z mehkim kožuščkom. Ime mu je Lilak in zdaj kraljuje v srcih njegovih lastnikov. "Mal se pocartava… pa mi je kr toplo pri srcu," je ob prisrčnem prizoru zapisala Marjetka.

Morda vas zanima: Miha Hercog povedal težko resnico o tem, kakšni s trenutni odnosi s Sašo Lendero, tukaj so podrobnosti

Njeni sledilci so se takoj odzvali z navdušenjem in prepričani smo, da bi si marsikdo med njimi doma želel takega mačjega lepotca. Številni slavni in znani imajo doma hišne ljubljenčke, saj dobro vedo, koliko jim dajejo - to pa dobro ve tudi naša pevka. Njen mucek se je bo vedno razveselil, ko bo zvečer prišla s koncerta ali pa s kakšne prireditve. In ni ga lepšega, ko te doma pričaka še nekdo, ki ti jasno daje do znanja, kako močno te je pogrešal, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ