Marjetka Vovk o Andreju Škufci povedala svojo resnico in zdaj je jasno, kakšen je v resnici za kamerami

31. 5. 2023
Deli
Marjetka Vovk o Andreju Škufci povedala svojo resnico in zdaj je jasno, kakšen je v resnici za kamerami (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Marjetka Vovk zdaj pred vsemi povedala, kaj si v resnici misli o novem članu ekipe Slovenija ima talent, Andreju Škufci, ki ga mnogi že poznajo kot strogega člana žirije šova Zvezde plešejo.

Pevka Marjetka Vovk, ena od članic žirije v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, je nedavno delila navdušenje nad novo pridobitvijo v ekipi. Ni skrivala je, da je zelo zadovoljna s sodelovanjem in da se odlično razume s svojim novim kolegom. Ta novi član ni nihče drug kot nekdanji profesionalni plesalec Andrej Škufca, ki je pritegnil pozornost gledalcev že v uspešnem šovu Zvezde plešejo.

Andrej Škufca je stopil v čevlje Branka Čakramiša, dolgoletnega programskega direktorja POP TV, ki je bil dolgo član žirije v šovu Slovenija ima talent. Čakramiš je sprejel izziv in se pridružil ekipi kot član žirije, vendar pa so se kasneje pojavile nepričakovane obveznosti, ki so mu preprečile nadaljnje sodelovanje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

S tem so se odprla vrata za Andreja Škufco, ki se veselil novega izziva. Andrej je že dolgo priznan plesalec in trener, znan po svoji strasti do plesa in izjemnem talentu. Njegova prisotnost v prejšnjih sezonah šova Zvezde plešejo je dokazala, da je njegov nastop na televizijskem zaslonu navdušil občinstvo in gledalce po vsej Sloveniji. Njegova energija, karizma in strokovno znanje so mu prinesli številne oboževalce ter ga uvrstili med najbolj spoštovane plesne strokovnjake v državi.

Marjetka Vovk je bila o novem članu iskrena in je izrazila svoje navdušenje nad prihajajočo sezono šova Slovenija ima talent. Poudarila je, da se z Andrejem odlično ujemata in da je njegova prisotnost prav fajn za vso ekipo. Omenila je tudi, da bo Andrej s svojimi izkušnjami in strokovnostjo nedvomno prinesel svež veter v žirijo ter prispeval k še večjemu uspehu šova.

Za Andreja Škufco je to nov mejnik v njegovi karieri, saj bo kot član žirije imel priložnost ocenjevati in svetovati mladim talentom. Njegovo znanje in izkušnje kot plesnega strokovnjaka bodo dragoceni pri izbiranju najbolj nadarjenih udeležencev in spodbujanju njihovega razvoja na odru.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.