Marjetka Vovk pokazala, kako se z Andrejem Škufco zabavata v zakulisju šova, ko se je nenadoma zgodilo tole

6. 6. 2023
Deli
Marjetka Vovk pokazala, kako se z Andrejem Škufco zabavata v zakulisju šova, ko se je nenadoma zgodilo tole (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pevka Marjetka Vovk ne skriva, da na snemanju šova Slovenija ima talent z Andrejem Škufco zares uživata.

Marjetka Vovk, talentirana pevka, ni nikoli skrivala svoje strasti do plesa. Med snemanjem priljubljenega šova Slovenija ima talent je imela priložnost združiti svojo ljubezen do petja s plesom, in to v družbi plesalca in člana žirije Andreja Škufce. Njuno uživanje na odru ni ostalo neopaženo, so se v zaodrju vsi odlično zabavali ob njunih gibih.

Ob zvokih bučne glasbe sta Marjetka in Andrej spontano začutila potrebo po plesu. Marjetka, vedno polna energije, je bila pobudnica tega trenutka in Andrej ji je z veseljem sledil. Skupaj sta zaplesala, pri čemer je njuna strast izžarevala iz vsakega koraka. Bila sta popolnoma v trenutku, zatopljena v glasbo in plesne gibe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Vendar pa se je nenadoma v produkciji zataknilo. Glasba je utihnila, pričakovani ritmi so se nenadoma prekinili. Marjetka in Andrej sta za hip obstala, malce potrta zaradi nenadne tišine, ki je zmotila njuno plesno harmonijo. Vendar pa nista dovolila, da bi ju to kaj preveč potrlo.

Z vztrajnostjo in pozitivno energijo sta se Marjetka in Andrej vrnila v svoj element. Ne glede na to, da je glasba utihnila, sta nadaljevala s svojo zabavo. Smejala sta se in uživala v trenutku, ki sta ga ustvarila skupaj. Njuna medsebojna kemija je bila tako močna, da nista potrebovala glasbe, da bi nadaljevala s svojim plesom. Njuni gibčni koraki in sinhronizirani gibi so navdušili mnoge, ki so se ob tem dobro zabavali.

Marjetka in Andrej sta s svojim navdušenjem in predanostjo dokazala, da je ples nekaj več kot le glasba. Ples je izraz čustev in ne glede na okoliščine sta se Marjetka in Andrej izkazala za prava umetnika, ki se ne pustita motiti in nadaljujeta s svojim ustvarjanjem ter zabavo tudi takrat, ko ne gre vse po planu.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.