Marjetka Vovk pokazala, kakšen odnos imata zdaj z njenim srčnim izbrancem

Marjetka Vovk pokazala, kakšen odnos imata zdaj z njenim srčnim izbrancem (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
7. 2. 2022

Naša priljubljena pevka in žirantka iz šova Slovenija ima talent je s svojim soprogom izjemno povezana.

Marjetka Vovk in Aleš Vovk - Raay sta znani par naše estrade. Imata dva sinova, vsi skupaj pa nadvse uživajo v trenutkih, ki si jih lahko vzamejo samo zase. A Marjetka in Aleš dobro vesta, da je treba negovati medsebojno ljubezen in naklonjenost, zato je tudi njun zakon tako čvrst.

Preberite še: Lili Žagar šokirala s to objavo, mnogi so ostali čisto brez besed in zdaj na njeno življenje gledajo drugače

"Jst bi kot včasih…travnik, dekca, modro nebo," sta zapisala ob ljubkem prizoru in tako oboževalcem jasno dala vedeti, da je ljubezen med njima še kako močna. Prestala je številne preizkušnje - tudi to, da sta prvih pet let svojo zvezo skrivala pred javnostjo.

"Razmerja nisva nikoli skrivala pred prijatelji, samo medijem nisva izdala te informacije. Vedno sva funkcionirala kot vsak običajen par, hodila skupaj na izlete, na morje, če naju je kak novinar vprašal, ali sva skupaj, pa sva suvereno odgovorila, da nisva (smeh)," je Marjetka pred časom povedala novinarki iz naše medijske hiše.

Sicer sta skupaj že dolgo, od 18. leta, ko sta se spoznala na akademiji. Imela sta tudi manjšo krizo v pregovorno kriznem, sedmem letu zveze, ko sta sklenila, da se razideta. No, narazen sta bila točno teden dni - ugotovila sta, da se preveč pogrešata in spet končala skupaj. Oba si želita, da bi njuna zveza trajala večno in si za to tudi prizadevata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)