Marjetka Vovk pokazala prizor, ki je marsikomu zavrtel glavo, poglejte si samo, v čigavi družbi je!

Marjetka Vovk pokazala prizor, ki je marsikomu zavrtel glavo, poglejte si samo, v čigavi družbi je! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 12. 2021

Naša priljubljena pevka je v šovu Slovenija ima talent vedno navdušila, ko se je pojavila pred kamerami.

Podoba Marjetke Vovk je bila popolna, izbrana oblačila pa so ji bila pisana na kožo. Pred poletjem je razkrila, da so ji koronačasi prinesli nekaj odvečnih kilogramčkov, ki pa se jih je s pravilno prehrano in vadbo kaj hitro znebila.

Tanja Žagar zdaj o ločitvi: "Ne vem, zakaj bi živel v odnosu, ki si ga ne želiš več."

No, zdaj je rezultat tu - njena postava je res lepa, kar so opazili že številni in ji za to tudi namenili vse pohvale. No, Marjetka je aktivna tudi na družbenem omrežju Instagram, kjer pogosto objavlja prizore iz njenega življenja - to je naredila tudi tokrat, ko je bila v družbi izjemnih in nadvse postavnih dam, kar je ogrelo srca številnih Slovencev (in tudi malce dvignilo pritisk, če smo iskreni, kajne?

"Same fajne punce na kupu! ❤️Polne optimizma, dobre volje, vedno tu druga za drugo. ❤️❤️vesela, da vas imam," je ob fotografiji, na kateri je z Manco Špik, Alyo in Niko Zorjan. Mirno se lahko strinjamo, da so prav vse dame na sliki res videti fantastično v elegantnih oblačilih, primernih za praznovanje najdaljše noči v letu.  V vsakem primeru so se brez dvoma zelo zabavale in uživale v dobri družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)