Marjetka Vovk spet navdušila, njena postava je res kot izklesana, izgubila je kar nekaj kilogramčkov

Marjetka Vovk spet navdušila, njena postava je res kot izklesana, izgubila je kar nekaj kilogramčkov (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 7. 2021

Pred kratkim je razkrila, da ji je uspelo izgubiti "koronske" kilogramčke.

Marjetka Vovk, slovenska pevka in učiteljica petja, ima s svojim soprogom Raayjem dva otroka, Vida in Oskarja. Vedno je imela lepo postavo, ki se ji dve nosečnosti nista niti malo poznali, saj ji je uspelo hitro izgubiti odvečne kilogramčke. No, koronačasi so terjali svoje in zaprtje dejavnosti se je priljubljeni pevki nekolikanj poznalo.

Čeprav so "lockdown" preživljali aktivno, sta tako Marjetka kot njen soprog priznala, da sta pridobila nekaj odvečne teže, a sta se je do zdaj uspešno znebila. Seveda brez gibanja in pravilne prehrane ni šlo, naša pevka pa je zdaj z rezultatom izjemno zadovoljna. Brez težav se fotografira tudi v kopalkah in s tem razveseli oboževalce, tako kot jih razveseljuje v modnih poletnih opravah, v katerih pride do izraza njena čvrsta postava.

Ko je bila na dopustu,je razveseljevala z lepimi prizori. "Tuki majo tko lepe rožce!," je zapisala ob sliki, na kateri jo lahko občudujemo v rožnatih hlačah z visokim pasom in pisanim topom, ki razkriva njen trebušček. Videti je zadovoljna in sproščena, očitno je, da nadvse uživa tako v okolici kot v dobri družbi. Upamo, da bo še kdaj razveselila s kakšnim lepim prizorom, kot je ta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)