Marjetka Vovk tako ozkega pasu še ni imela, v živo rdeči obleki je resnično čudovita!

Marjetka Vovk tako ozkega pasu še ni imela, v živo rdeči obleki je resnično čudovita! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
28. 9. 2021

Priljubljena pevka je to poletje pritegnila pozornost s čudovitimi stajlingi, v katerih je do izraza prišla njena popolna postava.

Marjetka Vovk v zadnjem času naravnost žari od zadovoljstva, kar se odraža tudi na njeni zunanjosti. Že pomladi ji je uspelo izgubiti nekaj kilogramčkov, ki so se ji nabrali med "lockdownom" zaradi pandemije koronavirusa, tako da je v poletje vstopila z izklesano postavo.

Ana Klašnja pokazala svoj dom, res ima odličen okus, poglejte si, kako je lepo pri njej

Postavna lepotica je tokrat vnovič navdušila s čudovito obleko, ki je živo rdeče barve, ta pa svetlolasi pevki pristoji kot ulita. Zgornji del krasi velik volan, obleka pa ima zožan pas, kar dodatno poudari Marjetkino vitkost.

Vpadljivega nakita tak kos oblačila res ne potrebuje, pevka se je odločila le za poudarjene nohte - izbrala je živo rdeč lak, kar lepo zaokroži njeno čudovito podobo.

Sicer pa se je na POP TV-ju že začela nova sezona priljubljenega šova Slovenija ima talent, v katerem nastopa tudi Marjetka - v družbi Lada Bizovičarja, Ane Klašnja in Branka Čakarmiša. To pa so imena, ki brez dvoma zagotavljajo dobro zabavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Priporočamo