Marjetka Vovk v družbi še ene znane dame naravnost žarela, vsi se sprašujejo, le kakšna je njena skrivnost?

Marjetka Vovk v družbi še ene znane dame naravnost žarela, vsi se sprašujejo, le kakšna je njena skrivnost? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
31. 8. 2021

To poletje nas je postavna pevka in glasbena učiteljica še posebej navdušila.

Marjetka Vovk je še pred poletjem uspela izgubiti nekaj odvečnih kilogramčkov, kar jo je zelo razveselilo. Marsikdo ve, kako zlahka dobimo kakšno blazinico več, znebiti pa se je ni tako zelo preprosto.

No, njej je uspelo, česar so se Marjetkini oboževalci iskreno razveselili (skupaj z njo), sama pa jih je večkrat razvajala z lepimi prizori, na katerih je nosila izbrane kose oblačil, ki so samo še poudarili njeno vitkost.

Zdaj pa se je pred objektiv postavila v družbi še ene znane in priljubljene dame, balerine Ane Klašnja. In za kakšno priložnost je šlo? "Z Ano se že ogrevava za prvo avdicijo nove sezone SLOVENIJA IMA TALENT! Komaj čakava, da začnemo!," je zapisala ob prikupni fotografiji, na kateri obe dami naravnost žarita.

Res sta prava paša za oči, saj s svojo mladostno energijo vzbujata veselje in radost, njun videz pa je fantastičen. Očitno je, da sta si poleti obe nabrali novih moči in si dodobra spočili, saj se bosta (spet) razdajali zvestim gledalcem, ki komaj čakajo, da ju zagledajo na malih zaslonih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)