Marjetka Vovk v družbi tega znanega Slovenca na vso moč uživa, le kaj poreče njen Raay?

Marjetka Vovk v družbi tega znanega Slovenca na vso moč uživa, le kaj poreče njen Raay? (foto: mediaspeed.net / profimedia) mediaspeed.net / profimedia
25. 1. 2022

Hmm, ob tem prizoru bi bil marsikdo ljubosumen, a soprog naše pevke je povsem pomirjen.

Čeprav se Marjetka Vovk tako lepo naslanja k Janu Plestenjaku, prostora za ljubosumje zagotovo ni, saj sta s tem lepim prizorom proslavila uspeh njune pesmi z naslovom V naju še verjamem. Dosegla sta namreč pomemben mejnik, kar 1.000.000 ogledov, kar pa vsekakor ni mačji kašelj.

Preberite še: Čudovit stajling za ženske nad 40 let: Poglejte, s kakšno mini obleko je "zažgala" Ana Klašnja!

Svoje sledilce in oboževalce sta ob tej priložnosti razveselila s prizorom, na katerem sta oba videti več kot odlično! Marjetka je preprosto čudovita v zapeljivi, rdeči obleki z visokim razporkom, h kateri je obula seksi rožnate sandalčke z visoko petko. Jan Plestenjak je eleganten kot vedno, čeprav je oblečen v kavbojke in preprosto srajco. Oba pa sta videti nadvse sproščeno, tako da se očitno počutita odlično.

Sledilci so se odzvali z besedami pohvale, nekateri so pa bili malce hudomušni. Nekdo je zapisal: "Pazi, Jan. Raay te gleda." Ena od sledilk pa se je hitro odzvala s tem dejstvom: "Tud Raay je zelo čeden. Tako da Marjetka to dobro ve."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)