Marjetka Vovk v obleki, v kateri je njen pas videti izjemno vitek, noro lepo ji pristoji

Marjetka Vovk v obleki, v kateri je njen pas videti izjemno vitek, noro lepo ji pristoji (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 8. 2022

Tudi naša pevka je ena od tistih, ki nadvse uživa v poletni sproščenosti.

Marjetka Vovk je vedno, ko stopi na oder ali pred kamere, urejena kot iz škatlice, a nič drugačna ni tudi takrat, ko žarometi ugasnejo. Svoje oboževalce spoštuje, tako da nanje pomisli še med počitnicami in jih razveseli s kakšno lepo fotografijo.

Snaha Rosvite Pesek danes lepa mamica, nekoč pa je nosila to sanjsko poročno obleko

Tako je pred kratkim objavila sliko, ki je številne pustila odprtih ust, saj je nosila obleko, ki poudari njeno postavo. V oči nam je padel njen vitek pas in izklesan trebušček, ki se nadzira pod ozko, kratko oblekico, ki sega do polovice stegen. Ima tudi globok dekolte, Marjetka pa je v njej prava paša za oči. "Pa mal po travniku, pa mal po cesti," je zapisala nagajiva Marjetka, eden od njenih oboževalcev pa se je takoj odzval s komentarjem, da ji oranžna barva lepo pristoji.

Naša pevka je v zadnjem letu večkrat presenetila z lepimi in modnimi kreacijami, ki jih je izbrala zase. Po tem, ko ji je uspelo izgubiti nekaj kilogramčkov, ki jih je pridobila v "koronskih" časih, ko smo večinoma čas preživljali doma, se rada odloči za ozka oblačila, ki poudarijo njeno lepo postavo. Nanjo je upravičeno ponosna, saj si je ob vseh obveznostih, ki jih ima, uspela vzeti nekaj trenutkov zase in za načrtovanje svoje prehrane in gibanja. No, ves trud se je splačal, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)