Marjetka Vovk naredila nekaj, kar bo še dolgo odmevalo, za to je vedel le malokdo!

10. 7. 2024
Deli

Ob tem lahko rečemo, da je res odlična organizatorka, ko gre za tovrstna presenečenja.

Marjetka Vovk in njen Raay sta par že vrsto let. Imata dva čudovita otroka, ki jima namenjata vso svojo pozornost. So povezana družinica, ki prosti čas najraje preživlja skupaj in se z veseljem lotevajo različnih aktivnosti, takih, ki so primerne za celo družino. Seveda si parček vzame tudi čas samo zase in ga preživi tako, kot jima najbolj ustreza.

Pred kratkim pa je glasbenik Aleš Vovk Raay praznoval okrogli rojstni dan, dopolnil je namreč 40. let. In kot se za okrogli jubilej tudi spodobi, ga je proslavil v družbi tistih, ki mu pomenijo največ. No, za vse skupaj pa je poskrbela njegova Marjetka in njegovo presenečenje je bilo več kot očitno! Sama je vse skupaj pokazala na Instagramu, kjer je objavila lep posnetek.

"Danes je ta dan! RAAY-a je obiskala 40ka!😍 Vsi smo bili šokirani in ganjeni nad tem, kar se je zgodilo. 🥹🥹 Raay vedno preseneča druge, zdaj pa je najlepšo porcijo dobil sam! 🥹😭❤️ Po 36 letih ločenega življenja, sta se Mojca in Sandi, njegova mami in oči, s katerima so živeli ločeno, združila in pripravila šokantno in ganljivo presenečenje, o katerem ni niti sanjal. 🙏🏻 Taka je bila njegova reakcija. Z vami ga danes delimo v taki luči, kot ga poznamo najbližji. ❤️❤️❤️ Radi te imamo do neba, možek, ati, sine. ❤️🏆🏆🏆 Vse najboljše!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Moramo priznati, da je lepo presenečenje ganilo tudi nas. Marjetka je vse skupaj izpeljala tako, da je bil njen Aleš zelo vesel in seveda presenečen. Kot je poročal radio Veseljak, sta njegova starša ločena že 36 let, a sta ga za njegov okrogli rojstni dan obiskala na počitnicah, ki jih s svojimi najdražjimi preživlja na Korčuli.

Starša Mojca in Sandi sta ga obiskala ob 7. uri zjutraj - pred 40. leti je namreč takrat privekal na svet. V spalnici sta mu zapela pesem Vse najboljše, tako v slovenskem kot v angleškem jeziku. Ob tem sta svojega sina tudi objela. No, ponoči je od njiju bil deležen še enega presenečenja - skupaj sta zapela pesem Zaklad in mu jo poslala.

Seveda so taka presenečenja nekaj, kar si človek zapomni za celo življenje. Raay se bo tega dogodka spominjal z veseljem in hvaležnostjo do svoje Marjetke, ki ji je uspelo vse skupaj organizirati in skrivati do njegovega rojstnega dne. Če to ni prava ljubezen ... Pa tudi nič ne rečemo. Bravo za celo družino in iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Preberite še: