Marjetke Vovk v tako ultra kratkem krilcu še nismo videli, pokazala svoje lepe noge, marsikatera ji jih zavida

Marjetke Vovk v tako ultra kratkem krilcu še nismo videli, pokazala svoje lepe noge, marsikatera ji jih zavida (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
14. 3. 2022

Njena lepa postava ni naključje - in rada jo pokaže.

A pri tem je vedno okusna in nikoli ne gre čez mejo. Ja, to je Marjetka Vovk, priljubljena glasbenica, ki smo jo radi gledali tudi v vlogi žirantke v šovu Slovenija ima talent.

Preberite še: Vojvodinja Kate je navdušila s temi kavbojkami, tega res ne bi pričakovali od nje!

Marjetki je pred časom uspelo izgubiti nekaj kilogramov. Ti so se ji nabrali v času protikoronskih ukrepov in omejitev, ko smo večino časa preživljali doma. No, kilogrami so se poslovili, njena postava pa je spet izklesana.

To je jasno vidno takrat, ko si obleče kakšno oprijeto obleko, tokrat pa je izbrala ultra mini krilce, ki razkriva njene čvrste noge. Krilo je iz rahlo svetlečega se materiala, ki se zdi kot žamet, razkriva pa tudi njen ozek pas. Kombinirala ga je s kratkim, a toplim puloverčkom in črnimi nogavicami. Skupni vtis je odličen, se vam ne zdi?

Zagotovo marsikatero damo zanima, kakšna je njena skrivnost pri ohranjanju vitke linije in vitalnosti. Že večkrat je zaupala, da se skuša redno rekreirati in zdravo prehranjevati - in rezultat je res viden. Bravo, Marjetka!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)