Mark Žitnik: »Manjka mi adrenalin!«

Vir: Lea
25. 2. 2010

Mark Žitnik je človek, ki že več kot deset let na neki način ustvarja slovensko estrado. Pomaga, dela, promovira, reklamira, nekoč je bil lastnik televizije, zdaj je prvi mož za stike z javnostmi v hotelu in kazinoju Kongo.

In čeprav ga številni vzpodbujajo k temu, da bi se še kdaj usedel za radijski mikrofon, se zdi, da ima Mark tako polno življenje, da težko najde kakšen trenutek časa zase. Delo očitno zahteva celega človeka. Mi smo ga vprašali, ali pogreša delo na radiu in na televiziji.

»Največjo laž bi izustil, če bi rekel, da ne. Vsak dan znova razmišljam, kako in kaj bi lahko počel. Večkrat se ujamem v razmišljanju, kakšna vprašanja bi postavil sogovornikom, pa jih voditelji ne vprašajo. Še vedno vsak dan iščem nove formate odaj in razmišljam o novih formatih njih. Manjka mi adrenalin tistih nekaj minut pred živo oddajo, manjka mi adrenalin, ki se sproža ob končani oddaji … Zdi pa se mi, da moja ljubezen do medijev v vseh oblikah spi in čaka na neki polici, da ji nekdo ponovno ponudi priložnost,« nam je zaupal Mark.

Priporočamo