Mark Žitnik na zmenku s Pamelo Anderson!

Vir: Nova
20. 7. 2009

Kar si nešteto Slovencev želi, je Marku Žitniku, vodji marketinga v Hotelu in Casinoju Kongo, uspelo: imel je zmenek z najbolj znano seks bombo na svetu Pamelo Anderson.

Mark je le dva dni pred prihodom Pamele v Črno goro izvedel, da bo tudi sam skoraj 24 ur preživel v družbi ene največjih zvezd Playboya, igralke in fotomodela, po kateri se skoraj vsem moškim tega sveta cedijo sline.

»Njen osebni varnostnik je Slovenec, Admir Barčič, sicer lastnik varnostne agencije Eupt, ki je ob njej 24 ur na dan. Tako sem tudi prek njega dobil Pamelino privolitev za poslovno srečanje,« je razkril Žitnik. Seveda je poskušal z zvezdnico napeljati tudi pristnejše stike, kar mu je tudi uspelo.

»Vsak dan poskušam na delovnem mestu z različnimi pristopi graditi večjo prepoznavnost podjetja in sodelovanje s Pamelo se mi zdi ena izmed odličnih možnosti,« nam je svoje načrte prikazal Žitnik, ki pa ji je s pomočjo edinega Slovenca, ki je varoval zvezdnico, prišel tako blizu, da je dejansko lahko povedal številne zanimivosti o njej.

Navdušen nad Pamelo

»Pamela je zvezdnica, za katero lahko rečem, da je največja od vseh, kar sem jih spoznal, in hkrati tudi najpreprostejša. Ves čas sem imel občutek, da vsi mi veliko bolj kompliciramo kot ona. Opazil sem tudi, da Admirju zelo zaupa, saj je le pogled med njima dovolj, da nekoga sprejme v družbo,« nam navdušen nad zvezdnico pove Žitnik, ki razkrije tudi, da je Pamela v Črni gori odprla poseben račun, prek katerega je nakazala 10 tisoč evrov za otroke.

»Poleg ogledov z razkošno jahto in helikopterjem, ki si ih je privoščila, si je vzela tudi čas za sprehod skozi mesto, in to celo kar v kopalkah,« pripoveduje Mark, ki mu je kot posebnemu gostu namenila celo vabilo na večerjo.

»Po večerji, na kateri ni smelo biti ne duha ne sluha o mesu, ker Pamela zastopa pravice živali zelo zavzeto, se je odpravila s svojim partnerjem na ladjo, naslednji dan pa smo tudi mi že odšli domov,« je svoje doživetje z zvezdnico svetovnega formata opisal Mark.

Kdo jo pazi?

Admir Barčič je osebni stražar Pamele Anderson in lastnik agencije za varovanje Eupt ter solastnik in direktor podjetja V.I.P Service, ki ima v svojo mrežo vključenih več kot 2.000 članov. Varujejo vse prepoznavne osebnosti na področju Balkana in so člani protiterorističnega trening centra IAPS.

DonFelipe

Priporočamo