Marko (Big Brother) ima najraje mamo

20. 4. 2015

Iz hiše Big Brother se je poslovil tudi 23-letni Marko Ubiparip. Prav Marko je bil tisti, ki se je najteže poslovil od svetlolase Korošice Ksenije, s katero sta poskrbela za seks v hiši Big Brotherja. Po posteljni akciji je bil sicer precej sramežljiv in očitno bo tak ostal še naprej. S Ksenijo sta stike obdržala, za zdaj še vedno le prijateljske, živi pa še vedno pri svoji mami, za katero pravi, da jo ima najraje na svetu.

Marko nam je povedal, da pri dekletih ni imel nikoli težav, saj jih je imel v preteklosti že kar nekaj, števila pa ne bi znal oceniti. Z izjemo ene so bile njegove pretekle zveze kratkotrajne. "Do zdaj sem imel samo eno daljšo zvezo, ki je trajala eno leto," nam je povedal Marko in dodal, da bi svojo mladost rad izkoristil tudi v tem pomenu. "Ker sem še mlad, bi se še rad veliko pozabaval, to pa ne pomeni, da se ne morem vezati na dekle, ki bi mi bila zelo všeč," je povedal Marko in dodal, da sta s Ksenijo po njegovem odhodu iz hiše Big Brother že preživela nekaj lepih trenutkov skupaj, a kot prijatelja, ne kot par.

Poleg Ksenije sta v njegovem življenju na prvem mestu še dve ženski. "Na mamo sem najbolj navezan. Tudi v hiši sem si jo močno želel videti, želja je bila neznosna, odziv pa je bila tudi v studiu po moji izključitvi več kot očiten," je povedal Marko in dodal, da za njuno navezanost ni posebnega razloga. "Mama je pač mama. Od nekdaj mi stoji ob strani in zato jo imam najraje," je še povedal. Sicer pa ima posebno mesto v njegovem srcu tudi njegova najboljša prijateljica Lara, ki ga je na petkovem izločanju prav tako prišla pozdravit v studio. Kot nam je povedal Marko, so se z družino in Ksenijo potem skupaj odpravili v Ljubljano, medtem pa so se vsi že dodobra spoznali. "Mama ima samo pozitivno in lepo mnenje o Kseniji, saj so tudi zanjo navijali v Big Brotherju. Mnenju se pridružuje tudi moja najboljša prijateljica," je povedal Marko in dodal, da kljub veliki navezanosti njegova družina s sprejemanjem njegovih deklet nima prevelikih težav. "Družina je srečna, če sem jaz srečen," je še povedal.

Čeprav je Marko po akciji s Ksenijo kazal kar precej sramežljivosti, zaradi česa se je ugibalo tudi o njegovih preteklih spolnih izkušnjah, nam je priznal, da je bil prvič intimen pri šestnajstih. "Živim v 21. stoletju, mislim, da je to vse normalno," je povedal Marko in dodal, da ga kljub njegovemu vedenju ni bilo sram. "Mogoče je bilo videti tako. Seveda sem najprej pomislil na to, kako zunaj to vidijo domači," je povedal Marko in dodal, da doma sicer niso imeli nobenega posebnega komentarja.

KAJ PRAVI KSENIJA?

V šovu je Marko Ksenijo poljubljal, božal, z njo skočil med rjuhe, jo poseksal, kaj pa zdaj?

Ksenija pravi: "Z Markom nisva definirala, kaj sva. Sva prijatelja, to definitivno, za kaj več pa bova morala še počakati," je povedala in obenem priznala, da je pretekli vikend preživela pri njem in njegovi družini. "Pri njem sem prespala kot prijateljica. Nič takšnega se ni zgodilo," je povedala Ksenija in dodala, da je spoznala tudi celotno njegovo družino. Njene in Markove akcije v šovu niso komentirali. "Govorili smo o celotnem dogajanju, meni bi pa bilo malo neprijetno z njimi razglabljati o tem," je še povedala. Kot nam je priznala, pa so pridni fantje, kot je Marko, zanjo veliko bolj privlačni kot poredni. "Čeprav pravijo, da lepa dekleta ljubijo barabe, imam raje pridne fante, ki imajo razčiščene stvari," priznava Ksenija.

KAJA MILANIČ