Marko Gorela rad razvaja pripadnice nežnejšega spola

Marko Gorela (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
22. 10. 2014

Simpatičen tekmovalec iz šova Gostilna išče šefa Marko Gorela ni samo unikaten kuharski mojster, ampak z veseljem s svojim bogatim in nadvse inovativnim kuharskim znanjem razvaja tudi pripadnice nežnejšega spola.

V našem arhivu smo izbrskali njegovo zanimivo fotografijo, na kateri je v družbi Obalnih vinskih kraljic, prve vinske kraljice slovenske Istre Elizabet Bordon, ki jo je širna Slovenija spoznala kot tekmovalko v letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ter aktualne vinske kraljice slovenske Istre Sare Pfeifer Pelicon, ki nam je brez dlake na jeziku razkrila nekaj o Marku.

"Tekmovalca v letošnji Gostilni išče šefa Marka Gorelo sem spoznala na Festivalu malvazije in že od prvega srečanja vem, kako izvrsten kuhar je oz. vrhunski inovator mešanja okusov. Najbolj pa me je presenetilo, kako dobro zna kombinirati vino in njegove kulinarične dobrote. Tako sva sodelovala tudi na prazniku refoška in upam, da bova še naprej, saj je poleg tega, da je izvrsten kuhar, tudi srčna, iskrena in nadvse prijazna oseba," nam je razkrila svetlolasa Sara.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 43/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 43/2014

Story Story 43/2014, od 16. 10. 2014